质量和认证

Devotați calității și sustenabilității

Ne dedicăm furnizării constante de transport şi logistică de calitate, într-o manieră eficientă, cu grijă faţă de mediul înconjurător, faţă de sănătatea şi siguranţa angajaţilor şi a comunităţii, în condiţiile respectării normelor europene în vigoare.

Suntem constienţi că activităţile pe care le desfăşurăm pot avea un impact asupra mediului, ceea ce ne determină să acţionăm ferm pentru îmbunătăţirea continuă a performanţelor de mediu, prevenirea şi combaterea poluării.

Investim permanent în echipamente care îndeplinesc normele de poluare Euro 5 şi deţinem o flotă cu o medie de vârstă de 1,5 ani vechime.

Certificări naţionale și internaţionale

Certificarea EcoVadis

Clasificarea EcoVadis Silver atestă sustenabilitatea companiei pe tot parcursul lanţului său de aprovizionare în toate cele 4 categorii: Mediu, Muncă şi Drepturile Omului, Etică şi Achiziţii Durabile.

Certificat SR EN ISO/IEC 50001:2019

Specifică cerințele pentru implementarea, menținerea și optimizarea unui sistem de management al energiei (SME). Oferă unei organizații posibilitatea de îmbunătățire continuă a performanței energetice.

Certificarea FUMO Green

Green Carrier este un sistem pe trei niveluri pentru analizarea, dezvoltarea și implementarea unor măsuri de îmbunătățire a situației economice și ecologice a companiilor cu parc auto și a firmelor de transport rutier.

Certificat SR EN ISO/IEC 27001:2018

Atestă confidenţialitatea, integritatea şi disponibilitatea informaţiei. Se bazează pe implementarea de politici, proceduri şi metode de securitate destinate protejării informaţiilor şi resurselor organizaţiilor.

Certificat SR EN ISO 9001:2015

Demonstrează că activitățile organizației noastre respectă standardele internaționale de calitate, astfel încât clientul să acorde încredere produselor și serviciilor oferite.

Certificat SR ISO 45001:2018

Este un standard internaţional care specifică cerinţele pentru un sistem de management al sănătăţii şi securităţii ocupaţionale, care este destinat să îmbunătăţească siguranţa şi sănătatea angajaţilor şi contractorilor.

Certificat SR EN ISO 14001:2015

Demonstrează performanţa protejând în același timp mediul înconjurător şi punerea în practică a unui sistem de gestiune a mediului pentru ca resursele să fie sustenabile.

Certificat SR EN ISO 9001:2008

Prin sistemul de management al calităţii, certificarea atestă optimizarea managementului lanţului activităţilor, astfel încât să conducă la asigurarea satisfacţiei depline a clientului.

Certificat ISO 22000:2019

Specifică cerințe pentru un sistem de management al siguranței alimentelor (SMSA) și demonstrează conformitatea cu cerințele legale și de reglementare aplicabile privind siguranța alimentelor.

Certificarea AEO

Atestă un transport internaţional sigur şi corectitudinea propriilor angajaţi. Garantează supravegherea perimetrului de activitate, pentru a preveni accesul persoanelor neautorizate la container.

Serviciile de transport potrivite fac diferenţa

Împreună vom contura o soluție personalizată, adaptată businessului tău.

Site-ul nostru utilizează module cookie pentru a-ți îmbunătăți experiența și pentru a-ți afișa conținut relevant și personalizat. Continuând să navighezi pe acest site, ești de acord cu utilizarea lor. Pentru mai multe detalii poți accesa Politica noastră de utilizare a cookie-urilor.