营业范围

FMCG - Fast-moving consumer goods - Bunuri de larg consum

Vă punem la dispoziţie soluţii complete pentru întreaga gamă de transport FMCG în Europa, iar în România oferim servicii integrate de logistică şi distribuţie.

Am implementat şi menţinem un sistem de siguranţă şi sănătate alimentară, certificat ISO 22000:2005, iar depozitele logistice situate în toate zonele României, se constituie în puncte de cross-docking pentru efectuarea unei distribuţii de calitate.

Totodată, facem demersuri pentru a îmbunătăţi în permanenţă fluxul de transport de mărfuri şi depozitare.

Perisabile

Este esenţial ca mărfurile perisabile să ajungă la destinaţie în cel mai scurt timp. Cu Dumagas, produsele perisabile ajung la timp şi în stare proaspătă, comenzile dumneavoastră fiind onorate de obicei în termen de câteva ore sau chiar în aceeaşi zi.

Marfa dumneavoastră este depozitată în spaţii cu capacităţi mari de refrigerare, beneficiind astfel de o distribuţie rapidă.

Vom monitoriza temperatura permanent, iar stocurile din depozitul frigorific vor fi la zi.

Automotive

Oferim soluţii profesionale pentru întregul lanţ de aprovizionare cu automobile, în conformitate cu cele mai înalte standarde de siguranţă şi calitate.

Reţeaua noastră este formată din centre logistice moderne şi profesionale din Bucureşti şi Craiova, care sunt proiectate pentru automobile şi camioane aduse din toată Europa.

Avantajele pe care le oferă aceste centre logistice sunt:

  • 24/7 securitate la nivel înalt, care include un sistem de supraveghere video şi asigurarea pazei şi securităţii cu ajutorul agenţilor de pază 24/7
  • locaţii pentru traseul de legătură între Europa şi Asia
  • la cererea clienţilor noştri, avem posibilitatea de a deschide hub-uri în noi locaţii

Anvelope

Transportăm anvelope pentru cei mai mari producători sau furnizori de anvelope din Europa, camioanele noastre fiind echipate special pentru acest tip de transport. De asemenea, oferim spaţii de depozitare şi distribuţie pe tot teritoriul României.

Colaborăm pe baze stabile cu mari producători de anvelope (Pirelli, Michelin etc.) şi cu marii producători de autoturisme şi autovehicule.

Construcții

Furnizăm soluţii pentru transportul oricărui tip de materiale de construcţii. Experienţa dobândită în cei peste 27 de ani de activitate ne permite transportul materialelor la cele mai ridicate standarde de siguranţă, astfel încât activitatea partenerilor dumneavoastră să nu fie îngreunată.

Autotransport

Vă punem la dispoziţie transportatoare auto cu capacitate de încărcare de 8-11 vehicule, în funcție de reglementările de tranzit, cu posibilitatea de a gestiona transporturi agabaritice. Serviciul Dumagas de autotransport include un set de soluţii gândite special pentru acest sector de activitate: asigurare completă, inclusiv furt și vandalism, servicii intermodale disponibile, soluții de transport ecologice (inclusiv grupaj pentru mai mulți dealeri pentru a contribui la reducerea emisiilor de CO2), servicii de consultanță și concepte 3PL/4PL.

Aveţi posibilitatea de a livra în orice rețea de dealeri, în centre regionale de distribuție și porturi.

Petrochimic

Industria petrochimică reprezintă un domeniu foarte larg și ofertant din punct de vedere al transporturilor, implicând soluții de logistică complexe și dificile prin natura mărfurilor transportate și prin reglementările legale mereu în schimbare în ce privește transportul pentru aceste tipuri de produse.

Indiferent dacă este vorba despre transport de substanțe chimice non-ADR sau substanțe chimice ADR, găsim întotdeauna soluția optimă de logistică. De aceea, transporturile cu clienții care activează în această industrie au generat parteneriate de lungă durată. Pentru transportul produselor chimice ADR utilizăm autovehicule speciale, echipate corespunzător în funcție de clasa de periculozitate în care se încadrează marfa transportată.

ADR

Transportul ADR presupune transportul de mărfuri periculoase care, prin natura lor fizică și chimică, pot provoca vătămări corporale, deteriora mediul înconjurător sau pot produce alte daune.

Sistemul nostru ADR permite atât transportul în cisternă, cât și tracțiunea rezervoarelor clienților, reducând costurile și sporind eficiența. Vă punem la dispoziţie o flotă de camioane complet echipate și licențiate ADR, pe planuri de întreținere periodică și planuri anuale de siguranță. Şoferii implicaţi în aceste transporturi sunt special instruiți prin cursuri ADR Roll Over și Defensive Driving şi monitorizați prin GPS, pentru a asigura condiții adecvate de conducere. Veţi avea şi un consilier de siguranță dedicat pentru transportul rutier de mărfuri periculoase.

Electronice

Transportăm aparate de uz casnic, transportul făcându-se cu echipamente speciale și conducători auto instruiți în școala proprie de șoferi. Astfel, ne asigurăm că marfa dumneavoastră va fi în siguranță maximă.

Transporturile sunt efectuate la înalți parametri de siguranță și se ține cont de specificul mărfii, astfel încât să fie prevenite deteriorările de orice natură.

Hârtie

Oferim soluţii complete pentru transportul de hârtie pe rulouri sau paleţi, la importante societăţi din întreaga Europă.

Totodată dispunem de know-how-ul necesar pentru ca serviciile oferite să se desfăşoare în condiţii de perfectă curăţenie şi siguranţă, având în vedere calitatea pe care trebuie să o deţină hârtia până la intrarea în tipografie.

Mobilier

Logistica pentru industria mobilei înseamnă timp de livrare îndelungat și niveluri ridicate de rulare a banilor pentru mulți producători și vânzători cu amănuntul.

Dumagas permite accelerarea proceselor de logistică şi gestiunea strictă a costurilor de transport. În întreaga lume realizăm transport de mobilier pentru clienții noștri, fie că sunt producători, comercianți cu amănuntul sau furnizori.

Cu ajutorul reţelei noastre de distribuţie vom aduce bunurile direct la consumatorii finali.

Serviciile de transport potrivite fac diferenţa

Împreună vom contura o soluție personalizată, adaptată businessului tău.

Site-ul nostru utilizează module cookie pentru a-ți îmbunătăți experiența și pentru a-ți afișa conținut relevant și personalizat. Continuând să navighezi pe acest site, ești de acord cu utilizarea lor. Pentru mai multe detalii poți accesa Politica noastră de utilizare a cookie-urilor.